Klubnyheder

Nyt samarbejde med øget fokus på fysisktræning af U11-U15 spillere under TSA

31. juli 2019, 07.11

Top Scorer Academy har indgået samarbejde med Sportsfys Silkeborg - Performance Gym omkring styrketræning og skadesbehandling af spillere under TSA.

Med målrettet styrketræning hvor fokus er på kvaliteten af bevægelsen og forståelsen af styrketræningen vil vi, fremme de fysiske evner hos den enkelte fodboldspiller. Således vil spilleren forbedre egne evner ift. retningsskift, eksplosivitet samt udholdenhed på banen. Spilleren vil derudover være bedre rustet til, at kunne holde til den stigende træningsmængde samt intensitet på fodboldbanen.

Sportsfysioterapeuten Andreas Frisch med fortid i FC Midtjylland som Chef for sundhedsafdelingen vil varetage træningen og sparringen omkring dette. Andreas har stor erfaring med styrketræning af superligaspillere samt unge idrætsudøvere, hvor fokus er at bygge på fysisk.

Andreas har fysioterapi-klinik i Silkeborg, hvor træningen vil foregå.

U11/12 – hold/individuelt

Her vil spilleren have fokus på at få kontakt til muskulatur samt lærer at styrketræne. Vi vil ruste/klargøre kroppen til at kunne håndtere styrketræningen i de kommende år. Dette er en vigtig fase i forståelse af styrketræningen.

U13 – hold/individuelt

Her vil spilleren have fokus på at bygge reel styrke. Vi vil gå i dybden med eksplosivtræning samt udholdenhedstræning. Denne fase vil være altafgørende ift fysisk at kunne intensivere træningen på banen i de kommende år.

U14/15 individuelt

Her vil spilleren skulle have individuelle træningspas. Fokus vil være på at få tilpasset styrketræning ift spillerens position og evner. Arbejde med svage og stærke side samt optimere spillerens kropsbygning(fedt-målinger osv.). Denne del af styrketræning vil forberede spilleren på hvad der kræves af professionelle fodboldspillere ift styrketræningen samt rykke dem de procenter der skal til for at begå sig blandt toppen af Danmarks fodboldspillere.

Holdtrænings-Forløb, Anbefalinger & Screening:

Det anbefales at hver spiller inden opstart af hold-styrketræningsforløb gennemgår en screening af kroppen af sportsfysioterapeut Andreas Frisch. Dette vil sikre at træningen er mere målrettet og der kan tages højde for eventuelle tidligere eller nuværende skader/problematikker, som spilleren måtte have. Screeningen vil foregå i behandlerrum hvor kroppen vil analyseres og eventuelt behandles.

Holdtræningerne vil have en varighed på ca. 60 min, hvor det skal forventes, at der de første uger er lidt mere undervisning af øvelserne således at disse udføres på mest optimale måde.

Holdstyrketræningen foregår over 12 uger, og det anbefales at spillere deltager 2 x ugentligt for at opleve størst mulig effekt af træningen.

Holdtræningerne kræver minimum 4 spillere og max 10 spillere.

Individuel trænings-Forløb, Anbefalinger & Screening:

Det påkræves at hver spiller inden opstart af individuelt-styrketræningsforløb gennemgår en screening af kroppen af sportsfysioterapeut Andreas Frisch. Dette vil sikre at træningen er mere målrettet og der kan tages højde for eventuelle tidligere eller nuværende skader/problematikker, som spilleren måtte have. Screeningen vil foregå i behandlerrum hvor kroppens vil analyseres og eventuelt behandles.

De individuelle træninger vil have en varighed på ca. 60-80 min alt afhængig af træningens indhold. Det skal forventes, at der de første uger er lidt mere undervisning af øvelserne således at disse udføres på mest optimale måde.

Træningen foregår over 12 uger, og det anbefales at spillere deltager 2 x ugentligt for at opleve størst mulig effekt af træningen.

Priser på styrketræningsforløb:

Hold-styrketræning: Her betales der pr. gang for deltagelse i træningen eller via PBS. Der skal stadig foretages tilmeldning senest 2 dage inden den enkelte træning. Tilmeldingen foretages på vores booking portal gennem hjemmeside: www.sportsfys-silkeborg.dk hvor PBS aftaler kan oprettes. Derudover kan der over bookes ved at ringe på: 25520955

Pris: 125 kr pr træning

Sygesikring Danmark: Sygesikring Danmark giver 56,98 kr. i tilskud.

Individuel styrketræning: Her betales der pr. gang for deltagelse i træningen eller via PBS. Træningerne skal bookes fra gang til gang eller som fast tidspunkt ugentligt. Tilmeldingen foretages på vores booking portal gennem hjemmeside: www.sportsfys-silkeborg.dk hvor PBS aftaler kan oprettes. Derudover kan der over bookes ved at ringe på: 25520955

Pris: 700 kr pr træning

Sygesikring Danmark: Sygesikring Danmark giver 88 kr. i tilskud.